مازندران - قائمشهر - خیابان ساری بین یاس 17 و 19 طبقه فوقانی کنتاکی

جزئیات وبلاگ

Image
  • 16 مهر 1401

راز های مربوط به کارآفرینی

رازهایی در رابطه با کار آفرینی

 

کارآفرینی یک نوع استعداد درونی می باشد که طی آن فرد با ایده های نو، خلاق و شناسایی فرصت های جديد و با بسيج منابع، به ايجاد كسب و شرکت های نو، سازمان های جديد و نوآور رشد يابنده اقدام می کند. 

اين امر با پذيرش خطرات همراه است اما غالبا در نهایت منجر به معرفی محصول يا ارئه خدمات به جامعه می گردد. انگیزه های مختلفی در كارآفرين شدن موثر می باشد كه از جمله آن‌ها، نياز به موفقيت، نياز به كسب درآمد و ثروت، نياز به داشتن شهرت، و مهم‌تر از همه نيازمندی به احساس مفيد بودن و استقلال طلبی را می توان بیان کرد.

در ادامه برای توضیح بیشتر درباره راز های کارآفرینی و اصول آن تا انتهای مقاله با ما همراه باشد 

راه‌ اندازی یک کسب‌ کار جدید بارزترین شکل کارآفرین است که استارتاپ نامیده می‌شود. در سال‌های اخیر، مفهوم کارآفرینی از حوزه‌ی کسب‌وکار فراتر رفته و گسترده تر شده و به ابعاد اجتماعی و سیاسی هم وارد شده است.

کارآفرینی طیف وسیعی از فعالیت‌ها را شامل می‌شود که بسته به نوع کسب‌وکار و ایده‌ پشت آن متفاوت اند. از فعالیت‌های کارآفرینی کوچک‌ مقیاس که انفرادی و پاره‌وقت اجرا می‌شوند گرفته تا پروژه‌های وسیع‌تر که فرصت‌های شغلی بیشتری را مهیا می‌کنند، همه این ها  نمونه‌هایی از کارآفرینی به حساب می آیند.

 

https://lh3.googleusercontent.com/Eq41IYqgaausdSuQ2rEka9I2lV0SEz63eIC3XPXiprjwYGdomh7cuWSoOestI7dAUC17xKsIcQ6DAliwTxsbZirNR5dxSrNzFKelFLc6QsFdnD15EGwDCKW-Y89LtGYxzeE1-cG4F8eNPAvaoTxeaksIOJO6UEt46g_JzxGiuOLGu4YbDfbQqvUF

 

کارآفرین کیست؟

کارآفرین به کسی گفته می شود که کسب‌وکار خود را به راه انداخته باشد. در این جمله اطلاعات چندانی برای پاسخ به پرسش بالا وجود ندارد. ماهیت حقیقی یک کارآفرین فراتر از این تعریف، فردی ریسک‌ پذیر و نوآور است که مشتاق ایجاد مسیری مخصوص به خود در دنیایی است که به تغییر وضعیت موجود روی خوش نشان نمی‌دهد.

 مثبت بودن در دنیای کارآفرینی گاهی می‌تواند سخت ترین کار باشد. وقت هایی  پیش می‌آید که به عنوان مسئول می‌خواهید ناراحتی خود را با یک پرخاش نشان دهید یا کاملا عصبی باشید، اما هرچه شما مثبت‌تر رفتار کنید، کارهایتان هم به درستی پیش می‌رود چون هیچ کس حاضر نیست برای شرکتی با یک مدیر منفی و عصبی کار کند. پس می توان گفت  شما وقتی موفق هستید که تیم‌ تان از شما راضی بوده و به شما احترام بگذارند.
 

اصول و ویژگی های کارآفرینی

ر فرایند کارآفرینی، رعایت اصول هایی که پایین تر بیان کردیم  موفقیت در کسب‌ وکار را تضمین می کند. اگر قصد کارآفرینی دارید باید این نکته را در نظر داشته باشید  که هرگز نباید تسلیم شوید. یکی از ویژگی‌های بارز کارآفرینان موفق تسلیم نشدن است.

اصول کارآفرینی عبارتند از:
 

  • کسب دانش لازم

در یک قاعده کلی، دانش اساس عمل است. از آن‌جا که شما بر اساس دانشی که درباره‌ی موضوعی دارید تصمیمات خود را می‌گیرید، در نتیجه لازم است که یک کارآفرین به اطلاعات روز درباره‌ی هر چیزی که به سرمایه‌گذاری او مربوط است، آگاهی کامل داشته باشد. این امر نه ‌تنها شامل دانش و اطلاعات درباره‌ی محصول می شود بلکه از آن مهم‌تر آگاهی و دانش درباره‌ی مردم و نیازهای آن‌ها را هم شامل می شود.
 

  • داشتن چشم‌اندازی منحصر به ‌فرد

به هنر دیدن چیزی که دیگران قادر به دیدن آن نیستند چشم نظر می گویند. وحالا کارآفرینان موفق کسانی هستند که می‌توانند چشم‌انداز را تبدیل به واقعیت کنند.

 

  • انتخاب تیم مناسب

هنگامی که در جهت کارآفرینی تیم خود را می‌سازید، لازم است تیمی با طرز فکر و نگرش مشابه در جهت دستیابی به یک هدف مشترک را دور هم جمع کنید. تیمتان باید اشتیاق، سرسختی، پشتکار، ارزش و باور یکسانی داشته باشند و تا بتوانند در کسب‌وکار موفق شوند. تیمتان باید با انگیزه و فداکار باشد. کار گروهی خوب باعث افزایش سرعت کار و عملکرد اعضا می‌شود.

 

https://lh6.googleusercontent.com/OaU5N2K_naT-_eBoUm2JedTed5F7Xpod1VYRaLW7G8A4iKRw0bwf6-mkZvOmNGf5WAqXQivI58lTk7ZDnezRwCZdnFXI4IXmo_NbSvIPgTIGfEThYs_aoMeqCaKWsispRq46DvkSeSlq9EvdLUietmELhZbiW9mzEhho7Q5W9KYIl4avUi8aYsF-

 

  • احترام به کارکنان خود

در محیطی که کارکنان احساس کنند سازمان و رهبر آن‌ها، احترامشان را حفظ می‌کند و به کمک‌های آن‌ها به کسب‌ وکار بها و ارزش می‌دهد، یک کارآفرین موفق خواهد بود. همیشه این  را به خاطر داشته باشد که احترام به کارکنانتان هرگز نباید یک چاره‌اندیشی موقت باشد بلکه آن را باید یک اصل قرارداد.

 

  • ارائه‌ی محصولات و خدمات موفق

بهتر است محصولات و خدمات شما  یک نیازی را برطرف سازند، نوآورانه باشدو رویکردی کمی متفاوت از کسب‌وکارهای  دیگر داشته باشند. فناوری ابزاری بسیار مهم در دسترس کارآفرینان مدرن است. کسب‌وکار شما باید در دسترس مشتریان هدفتان باشد و همیشه فضایی را به مشتریان خود اختصاص دهید تا نظرات و یا پیشنهاد‌های خود را در مورد نحوه‌ی بهبود محصول و خدمات را بگویند.

 

  • سرمایه

داشتن یک طرح کسب‌وکار خوب در کارآفرینی همیشه سرمایه‌گذاران را جذب می‌کند. زمانی که یک راه‌حل خوب دارید سرمایه باید آخرین دغدغه‌ی شما باشد. کارآفرینی در مورد راه‌حل است. زمانی که ایده عالی داشته باشید، به ‌راحتی می‌توانید سرمایه‌گذاران را جذب کنید.

 

https://lh5.googleusercontent.com/9Og16pnNE7RJhhknNAJiVUAqP0U302xSVZ1k36C_ieISwtpC74cXp69WKcy89iIl1JkBFmN2rLj5-ySnWYzhg_oUquQoPzhMf--kDZjGvvaAfXgqm3L5soSMECd-Wny2K0pWHVeaGh_4ROqUsZPf7K1Tus0MnTS4PSXhKjWja04hitNbdKRoqF0T

 

  • پاسخگویی

به عنوان یک کارآفرین، کارکنان، سرمایه‌گذاران و یا مشاوران مسئول موفقیت یا شکست کسب‌ وکار تان نیستند بلکه شما می بایست پاسخگوی موفقیت یا شکست کسب‌ و‌کار تان باشید. شما باید شرح و حساب دقیق هر معامله‌ی انجام شده از سوی شرکت و صورت‌حساب همه‌ی موجودی‌ها را داشته باشید. از بسیاری جهات، کارآفرینی موفق در کسب‌وکار با مدیریت منابع آن سنجیده می‌شود. حتی اگر یک حسابدار تمام وقت استخدام کنید، به عنوان یک کارآفرین انتظار می‌رود که دانش پایه‌ای درباره‌ی حسابداری، نحوه‌ی کار آن و نحوه‌ی استفاده از اصول اساسی آن در راه انداختن یک کسب و کار موفق را داشته باشید.

 

  • رشد و بازاریابی

این را هرگز فراموش نکنید که هر کسب‌ وکار موفق با گذشت چندین سال رشد کرده است. موفقیت در کسب‌وکار یک شبه اتفاق نمی افتد بلکه حاصل تلاش و یک فرایند مداوم است. به موفقیت دیروزتان  قانع نشوید، همیشه تلاش کنید رکورد خود را بشکنید. به این ترتیب، کسب‌وکار شما رشد خود را حفظ خواهد کرد.